На 5 декември (сряда) в Mall Galleria - Бургас  (ниво

...
На 5 декември (сряда) в Mall Galleria - Бургас  (ниво
Коментари Харесай

Бургазлии помагат със жълти стотинки за обзавеждане на детски болнични стаи

На 5 декември (сряда) в Mall Galleria - Бургас  (ниво 1, до детски магазин " Комсед " ) от 10:00 до 21:00 ч. ще бъде проведен пункт за събиране на монети от всички искащи да се включат в акцията  " Жълти стотинки - Деца оказват помощ на деца ".

Организаторите са доброволци към  Сдружение  " Съзидание - 2012 ", което за единадесета поредна година провежда  кампания  за събиране на жълти стотинки в цялата страна. Идеята е заимствана от едноименната акция във Франция под патронажа на мадам Бернадет Ширак, чиято фондация работи повече 20 години и е осъществила доста планове във френското детско опазване на здравето. В България акцията е целогодишна, като на 1 юни и на 6 декември стотинките се предават в клоновете на Банка ДСК или в проведените пунктове за събиране на монетите. През миналите 11 години бяха събрани средства за по този начин нужната инсталация и консумативи за детските отделения  в София, Добрич, Пловдив, Бургас, Варна, Сливен, Велико Търново, Видин, Благоевград, Карлово, Ловеч и Смолян.

Повече информация за акцията " Жълти стотинки - Деца оказват помощ на деца " можете да намерите на: www.stotinkite.com и https://www.facebook.com/jultistotinki/.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР